9 oktober 2021
10:00

Ösmo GIF FK

Referat: Huddinge IF F08-2 - Ösmo GIF FK

Morgonmöte hemma mot Ösmo GIF FK som mestadels bjöd på mulet före. Spelarna hade satt upp tre saker i sin spelplan; mycket snack, backarna hjälper målvakten ut mot kanten vi uppspel och anfall med bollar på ytor.
De gulklädda huddingespelarna fick en kanonstart genom en soloutflykt från backposition rakt igenom Ösmos lag med ett mål som belöning redan i tredje matchminuten. Vi fortsatte att skapa målchanser även om många bollar gick centralt mot målvakten. Tvåmålsledning i första pausen.
Andra perioden fortsatte på samma sätt och ledningen utökades med ett mål. Målvaktsbyte inför tredje perioden för att klara dagens matchlogistik. Huddinge fortsatte att skapa chanser, även om tredje periodens första halva innebar mer press mot hemmalagets mål. Perioden slutade oavgjort, 1-1 och matchens slutresultat summerade till 4-1 till Huddinge.